Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Az 5 leggyakoribb hiedelem az infraszaunákról

A következő napokban 5 részes cikksorozatunkkal szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik infraszauna vásárlását fontolgatják, de az interneten olvasható sok különböző, gyakran egymásnak ellentmondó információ miatt nehéznek találják a megfelelő szauna kiválasztását.

Az interneten keresgélve nagyon sok egymásnak ellentmondó dolgot lehet olvasni az infraszaunákról. Ez jelentősen megnehezíti a döntést, amikor valaki szaunavásárláson gondolkodik. Ráadásul több száz fajta szauna közül lehet választani, amelyek kinézetre nagyon hasonlóak ugyan, de az ár tekintetében nagy a szórás. Fontos ilyenkor szem előtt tartani, hogy vásárlóként csak azt kapja, amiért fizet. Összegyűjtöttünk néhány populáris hiedelmet az infraszaunákkal kapcsolatban, melyek tisztázásával szeretnénk könnyebbé tenni a tájékozódást.

SunlightSaunasinfrasmall

1. hiedelem

Az olcsóbb infraszaunák ugyanolyan hatékonyak, mint a drágábbak, nincs semmilyen különbség köztük.

Tény

Számos helyen kínálnak mélyen a piaci ár alatt infraszaunákat. Biztosan Ön is találkozott már olyan honlapokkal, amelyek számos igen kedvező árú egészségügyi hatású berendezés, készülék, és különféle tabletták mellett olcsó szaunákat is árulnak. Talán rájuk érvényes a legjobban, hogy pontosan azt fogja kapni, amiért fizetett.

Ha például autót szeretne vásárolni, biztosan nem várna akkora teljesítményt egy Trabanttól, mint mondjuk egy Ferraritól, igaz? Ugyanez érvényes a szaunákra is. Az olcsó szaunák általában silány minőségű anyagokból készülnek, kevésbé hatékonyak, és sokszor szorulnak javításra. Sok gyártó például előszeretettel használ fenyő faanyagot szaunáihoz, hogy alacsonyan tudja tartani az árakat. Az ár valóban alacsony, viszont a faanyagban csomók vannak, esetenként pedig vékony léceket használnak, aminek a tartósság látja a kárát. Az olyan szaunák, amelyek gyártásához cédrus vagy hárs faanyagot használnak, hosszú-hosszú évekig szolgálják tulajdonosaikat.

Ami viszont még ennél is fontosabb: ha az egészségügyi hatások miatt vásárol infraszaunát, akkor nagyon fontolja meg, hogy biztosan megéri-e az olcsóbbat választani, mert a hatékonyság és az ár szorosan összefügg egymással. Ahhoz, hogy egy infraszauna valóban hatékony és biztonságos legyen, a gyártónak sok pénzt kell áldoznia a megfelelő technológia kifejlesztésére, ez pedig megjelenik az árban is. Az olcsó infraszaunák átlagosan csupán 70%-os hatékonysággal képesek az infravörös sugarak előállítására. Ez csak kicsivel jobb, mintha egy sima inframelegítőt vásárolna, attól pedig nem várhat el jótékony hatásokat. Ha biztosra akar menni, keressen olyan szaunákat, amelyek legalább 95%-os hatékonysággal képesek az infravörös sugárzás előállítására! Nézze meg a Solocarbon® sugárzótestek hatékonyságát!

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Címke: Katgóriák:Napsugárszauna
Mérés