Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Solo fekvő napsugárszauna

A Solo® napsugárszauna egy teljes értékű hordozható szauna, ami azok számára is elérhetővé teszi a napsugárszaunázás jótékony hatásait, akiknek nincs elég helyük egy kabinos szauna beépítéséhez. A Solo® napsugárszauna bármilyen sík felületen, padlón, vagy akár egy ágyon is használható.

Páratlan hatékonyságú Solocarbon® sugárzótestek

Páratlan hatékonyságú Solocarbon® sugárzótestek

A saját fejlesztésű, szabadalmazott Solocarbon® sugárzók nem a levegőt, vagy csupán a bőr felszínét, hanem a testet melegítik fel, méghozzá úgy, hogy egyedülálló módon a test maghőmérsékletét emelik meg. Ennek eredményeképpen a fekvő napsugárszauna igazoltan segít többek közt a vérnyomás csökkentésében és a súlycsökkentésben.

Solocarbon® sugárzó

Távoli infravörös sugárzó

A fekvő napsugárszauna azért tud több klinikailag igazolt egészségügyi hatást kifejteni, mint a hagyományos infraszaunák, mert a Solocarbon® sugárzók 95%-os hatékonysággal képesek az infravörös sugarak előállítására. A hagyományos karbon ötvözetű sugárzók mindössze maximum 85%-ban hatékonyak. Tudjon meg erről többet!

Ultra alacsony elektromágneses sugárzás

Ultra alacsony elektromágneses sugárzás

A Solocarbon® sugárzók nemcsak rendkívül hatékonyak, hanem maximálisan biztonságosak is. Szabadalmazott technológiánk révén a Solocarbon® sugárzók gyakorlatilag nem bocsátanak ki elektromágneses sugárzást. Tudjon meg erről többet!

Minden egyes Solocarbon® sugárzó hatékonyságát és biztonságosságát garantálni tudjuk, mivel a gyártás során minőségellenőrzést végzünk. A Solocarbon® sugárzók elemeit speciális eljárással illesztjük egymáshoz, a gyártás során nem használunk vezetékeket, drótokat, vagy ragasztót, így elkerüljük, hogy a működés során a hő hatására mérgező gázok szabaduljanak fel a szaunában.

Állítsa vissza egyensúlyát fényterápia segítségével

Fekvő szauna fényterápiával

Mi az a hordozható napsugárszauna? A hagyományos finn szaunák a levegőt melegítik fel, ami hosszabb távon kényelmetlenséget okozhat. Ráadásul nem lehet mozgatni – minden nap ugyanazon a helyen marad. A hordozható napsugárszauna a fűtőtesteket melegíti fel, és egyszerűen használható bárhol.

Mi a legjobb dolog az új Soloban? Ez az egyedülálló hordozható szauna beépített fényterápiával rendelkezik. Egy LED sor biztosítja az ősi gyógyító módszert, a fény- és színterápiát az egészség és a harmónia javítása érdekében. Tudjon meg többen a fényterápiáról itt: https://www.napsugarszauna.hu/napsugarszauna/a-szinek-gyogyito-ereje

Digitális kezelőpanel

Digitális kezelőpanel

A digitális kezelőpanelen kilenc különböző erősséggel egyszerűen állíthatja be az Önnek tökéletes hőmérsékletet. A két félhenger külön felfűtésének lehetőségével igazán személyre szabhatja a szaunázás élményét.

Két félhenger, új, könnyű design

Két félhenger, új, könnyű design

A Solo® egy olyan napsugárszauna, amelyet a könnyű mozgathatóságérdekében terveztek. Az egyedülálló, könnyű, két félhengeres kialakításnak köszönhetően egyszerűen tárolható egy szekrényben vagy egy szoba sarkában. A szaunát bárhová teheti az otthonában, de akár vakációra is viheti magával.

Modern külső

Modern design

A Solo® napsugárszaunánál ugyanolyan figyelmet fordítunk a minőségre és a részletekre, mint a fából készült szaunáknál. Az új design környezetbarát, könnyen tisztítható és természetes.

A Solo® méretei

Méretek

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés