Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Signature I napsugárszauna

Signature I - hárs kivitelHa már régóta vágyik arra, hogy otthonában is élvezhesse a szaunázás élményét, de eddig sehogy sem sikerült elég helyet kialakítani egy fakabinos szaunának, akkor a Signature I napsugárszauna tökéletes választás az Ön számára.

Elegáns kidolgozás

Minden egyes napsugárszaunánk minőségellenőrzésen esik át a gyártást követően. A Signature® kereskedelmi minőségű napsugárszaunái tömör csapolt és hornyolt kivitelűek, és a különleges tartósság érdekében 33%-kal vastagabb faanyagból készülnek, mint az ipari norma.

A Signature® napsugárszaunák a leginkább környezetbarát fatermékeket tanúsító szervezet, a PEFC™ jelölésével ellátott faanyagokból készülnek, amelyek kiválóan alkalmazkodnak a hőhatáshoz.

 

Könnyű összeszerelés

Kizárólag a Sunlighten™ kabinos napsugárszaunái kínálnak szabadalmaztatott mágneses szerelési rendszert, ami kiküszöböli a szaunát összetartó, kívülről is látható kapcsok használatát.

 Ennek előnyei a következők:

  • Könnyű összeszerelés – a falak könnyen illeszthetőek, a falpanelek összepattinthatók, ami a berendezés felállítását és lebontását szinte gyerekjátékká teszi.
  • Meghosszabbított élettartam – a falpanelek kialakítása alkalmazkodik a faanyag hőhatásra történő tágulásához illetve összehúzódásához, ezáltal megakadályozza a faanyag megrepedését, vagy megvetemedését
  • Hőszigetelés – a panelek közötti szigetelés nem engedi ki a meleget, és nem engedi be a hideg levegőt
  • Tartósság – a mágneses illesztés olyan erős és tartós, mint a bilincsek, pántok, vagy csavarok használata, de a szauna külső részén semmi nem látszik
  • Kettős megerősítés – a rejtett U alakú kapcsok és a tető vájatainak a falpanelekkel összeilleszthető tartása együtt olyan konstrukciót eredményez, ami a jelenleginél nem is lehetne biztonságosabb.

Signature I faanyagválaszték

Faanyagválaszték 1#:Hársfa
Faanyagválaszték 2#:Hypoallergén hársfa
A Sunlighten™ a Signature® szaunákat kizárólag az FSC© illetve a PEFC™ által bizonylatolt faanyagok felhasználásával gyártja a fenntartható fejlődés érdekében!

Signature I

Signature I külső méretek

Szélesség:102 cm
Mélység:107 cm
Magasság:195 cm
Ajtó szélessége:65 cm

Signature I belső méretek

Szélesség:82 cm
Mélység:85 cm
Magasság:178 cm
Pad mélysége:50,8 cm

Signature I fűtés

Fűtőelemek száma:6
Fűtőfelület:1,8 m2

Signature I garancia

Fülke:5 év garancia
Elektromos részek:5 év garancia
Fűtőelemek:Örök garancia

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés