Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Signature III napsugárszauna

Signature_Renew_LoResTegye otthonának bármelyik szobáját személyes szentélyévé, újítsa meg testét és lelkét ebben a tágas Signature® szaunában! Ossza meg ezt a különleges élményt másokkal vagy nyújtózkodjon el a berendezés tágas belső terében.

Klinikailag tesztelt távoli infravörös sugárzók

Minden napsugárszaunánk alapja a Solocarbon® sugárzási technológia. Ez az egyetlen olyan sugárzótest a piacon, amely klinikailag igazolt módon növeli a test belső hőmérsékletét. Ennek eredményeképpen a verejtékezés mély, a sejtek szintjéig hatoló méregtelenítést és súlycsökkentést eredményez, továbbá normalizálja a vérnyomást. Ezért van az, hogy az orvosok sokkal szívesebben ajánlják a Sunlighten™ napsugárszaunáit, mint bármilyen más szauna típust.

Kattintson ide a neves amerikai wellness szakértők véleményeinek olvasásához!

 

A kabin kialakítása a legnagyobb kényelmet, legmélyebb relaxációt biztosítja

Signature® szaunában található padok tömör fából készülnek, magasságuk 48, mélységük 50 cm. Ez azt jelenti, hogy 10%-kal mélyebbek, mint a szaunagyártásban alkalmazott norma. Ez a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja. A padok kivehetőek, ami lehetővé teszi a padlóterület teljes kihasználását pilates-gyakorlatok, vagy jóga-gyakorlatok végzéséhez.

Mélyebb relaxáció

A SO Sound Akusztikus Rezonancia Terápia a legnépszerűbb kiegészítőnk. A szaunába beszerelve a SO Sound™ zenei rezgéseket bocsát ki, a hang és a rezgés együttes gyógyító hatásait kombinálva visszaállítja a szervezet egyensúlyát. Természetes gyógyító környezetet teremt a testnek és az elmének egyaránt, mélyebb relaxációs szintet alakít ki. Kattintson ide a SO Sound megtapasztalásához!

Signature III faanyagválaszték

Faanyagválaszték 1#:Hársfa
Faanyagválaszték 2#:Kanadai cédrus
A Sunlighten™ a Signature® szaunákat kizárólag az FSC© illetve a PEFC™ által bizonylatolt faanyagok felhasználásával gyártja a fenntartható fejlődés érdekében!

Signature III

Signature III külső méretek

Szélesség:164 cm
Mélység:122 cm
Magasság:195 cm
Ajtó szélessége:65 cm

Signature III belső méretek

Szélesség:164 cm
Mélység:102 cm
Magasság:164 cm
Pad mélysége:50,8 cm

Signature III fűtés

Fűtőelemek száma:10
Fűtőfelület:3 m2

Signature III garancia

Fülke:5 év garancia
Elektromos részek:5 év garancia
Fűtőelemek:Örök garancia

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés