Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Signature II napsugárszauna

Állítsa helyre egészséges vitalitását ezzel a kecses és kifinomult Signature® szaunával. Ez a napsugárszauna bármely szoba kiemelkedő bútordarabja lehet, a felső díszítő bordűr és a külső világítás különlegesen elegánssá teszik.

Signature II - hárs kivitelSolocarbon® távoli infravörös sugárzástechnológia

Ha egészségügyi hatásai miatt vásárol infraszaunát, akkor az egyetlen és legfontosabb szempont az infravörös sugárzó kibocsátóképessége legyen!

Ha egy infraszauna nem hatékony a távoli infravörös hő kibocsátásában, akkor hiába szaunázik, nem fogja érezni a távoli infravörös sugárzás jótékony hatásait. A karbonsugárzók utánzatai, amelyeket sok infraszaunában használnak, 90%-nál kisebb mértékben hatékonyak. Ezzel szemben a Signature® szaunákba beépített Solocarbon® távoli infravörös sugárzók 95%-os hatékonysággal bocsátják ki magukból az infravörös sugarakat. Ha infraszauna vásárlásában gondolkodik, először mindig a kibocsátóképességre vonatkozó adatokról tájékozódjon!

Kattintson ide a Solocarbon® kibocsátóképességét vizsgáló tanulmány megtekintéséhez!

Prémium Blaupunkt hangrendszer

Élvezze az MP3 lejátszására is alkalmas Blaupunkt CD-lejátszós rádió kiváló hangját! Válassza ki kedvenc dalát, csukja be a szemét, és hagyja, hogy a kiváló Blaupunkt hangszórókból áradó kristálytiszta hang elragadja Önt, miközben a távoli infravörös szaunaterápia jótékony hatásait élvezi.

Lágy belső világítás

A lágy belső világítás intim hangulatot teremt, ugyanakkor elegendő fényt biztosít, ha Ön olvasni szeretne a szaunában töltött idő alatt. Könnyen kiegészíthető fényterápiával a pótlólagos egészségügyi jótékony hatások és a harmónia kialakítása érdekében. További információért kattintson ide!

Signature II faanyagválaszték

Faanyagválaszték 1#:Hársfa
Faanyagválaszték 2#:Kanadai cédrus
A Sunlighten™ a Signature® szaunákat kizárólag az FSC© illetve a PEFC™ által bizonylatolt faanyagok felhasználásával gyártja a fenntartható fejlődés érdekében!

Signature II

Signature II külső méretek

Szélesség:135 cm
Mélység:122 cm
Magasság:195 cm
Ajtó szélessége:65 cm

Signature II belső méretek

Szélesség:115 cm
Mélység:102 cm
Magasság:164 cm
Pad mélysége:50,8 cm

Signature II fűtés

Fűtőelemek száma:9
Fűtőfelület:2,8 m2

Signature II garancia

Fülke:5 év garancia
Elektromos részek:5 év garancia
Fűtőelemek:Örök garancia

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés