Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Signature IV napsugárszauna

Signature-IV-infrared-sauna-basswoodSzülessen újjá a legsokoldalúbb Signature® szaunában! Ez a választékosan elegáns modell nem csak a megjelenését tekintve sugározza a luxust, hanem rendkívül felhasználóbarát is. Akár egy szoba sarkában helyezi el, akár máshol az otthonában, mindenhol nagyon jól mutat. A padok kiemelhetők, így elegendő hely áll rendelkezésre, ha jóga-, vagy nyújtógyakorlatokat szeretne végezni benne.

Biztonságos és hatékony – alacsony elektromágneses sugárzást kibocsátó sugárzástechnológia.

Amikor infraszaunát vásárol, a két legfontosabb szempont a biztonság és a hatékonyság legyen!

Bármelyik Sunlighten napsugárszauna használata tökéletesen biztonságos,  ugyanis a saját tervezésű Solocarbon® sugárzónk kiküszöböl minden elektromágneses sugárzást.

A Solocarbon® távoli infravörös sugárzói olyan anyagok egyedülálló keverékéből állnak, amelyeknek a minőségellenőrzését 100%-ban a Sunlighten™ végzi. Ez azt jelenti – eltérően a piacon megjelenő egyéb infravörös szauna márkáktól – hogy mi biztosítani tudjuk minden egyes sugárzótest teljes biztonságosságát és hatékonyságát. A Solocarbon® sugárzók olyan eljárással készülnek, melynek során nem használunk sem huzalokat, sem ragasztót, illetve egyéb kötőanyagokat, így szaunáink használata közben nem szabadul fel semmilyen egészségre káros anyag. Mivel a rendelkezésre álló legbiztonságosabb klinikailag bevizsgált technológiát használjuk, nem csoda, hogy a mi infravörös szaunáinkban bíznak meg a legjobban az egész világon.

36 órás beprogramozható időzítő

Állítsa be Signature® napsugárszaunáját a piacon egyedülálló 36 órás programozható időzítőnkkel, vagy hagyja bekapcsolva a folyamatos használathoz. A Sunlighten™ napsugárszaunája pontosan akkorra lesz használatra készen felfűtve, amikorra szeretné!

Signature IV faanyagválaszték

Faanyagválaszték 1#:Kanadai cédrusfa
Faanyagválaszték 2#:Hypoallergén hársfa
A Sunlighten™ a Signature® szaunákat kizárólag az FSC© illetve a PEFC™ által bizonylatolt faanyagok felhasználásával gyártja a fenntartható fejlődés érdekében!

Signature IV

Signature IV külső méretek

Szélesség:206 cm
Mélység:143 cm
Magasság:198 cm
Ajtó szélessége:71 cm

 Signature IV belső méretek

Szélesség:189 cm
Mélység:127 cm
Magasság:179 cm
Pad mélysége:50,8 cm

Signature IV fűtés

Fűtőelemek száma:10
Fűtőfelület:3,6 m2

 Signature IV garancia

Fülke:5 év garancia
Elektromos részek:5 év garancia
Fűtőelemek:Örök garancia

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés