Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Úgy érzi, hogy az eddig alkalmazott méregtelenítő kúrák nem hoznak valódi eredményt? Tartós méregtelenítésre vágyik?

Tisztítsa szervezetét hatékonyan kínzó méregtelenítő kúrák, éhezés nélkül! Tartós eredményt érhet el, koplalás és idegeskedés nélkül.

MéregtelenítésVan egy rossz hírünk. Szervezetünkben folyamatosan halmozódnak azok a káros anyagok, amelyek a környezetből, illetve az élelmiszerekből származnak. Nemcsak a városi élet, vagy az élelmiszerek tartósítószerei, de a kozmetikumok is vegyszereket, mesterséges anyagokat, sőt kőolajszármazékokat, nehézfémeket is juttatnak a szervezetünkbe. Ennek elkerülése sajnos lehetetlen.

Viszont van egy jó hírünk is: létezik egy olyan eszköz, mellyel szervezetét tartósan méregtelenítheti, a külső hatások és vegyszerek elleni védekezés már lehetséges!

A napsugárszauna a méregtelenítés egyik leghatékonyabb eszköze, már néhány kezelés után fittebbnek, vitálisabbnak érzi magát a napsugárszauna használatától. A méregtelenítés során a szervezetben felhalmozódott vegyszerek, nehézfémek a verejtékezés során távoznak a szervezetből, a napsugárszauna rendszeres használata segít a tisztítókúrák alkalmazásában, a szervezet egészségének fenntartásában.

A rendkívül hatékony méregtelenítés titka a napsugárszauna keskeny hullámhossz-tartományában rejlik. A napsugárszaunák által kibocsátott infravörös sugárzás hullámhossz-tartománya 8 és 11 mikron között van, ami biztosítja a szervezet sejtszintű átmelegítését és ezáltal méregtelenítését. A test sejtszintű méregtelenítése miatt a napsugárszaunák sokkal hatékonyabban segítik a méreganyagok kiválasztását, mint a hagyományos finn szaunák, vagy az infraszaunák.

J. M. 40 éves úr minden héten egy napot böjtöl, kb. egy éve napsugárszaunázással kiegészítve. Már az első 40 perces napsugárszaunázás után könnyebbnek és nyugodtabbnak érezte magát. Azt mondta, szinte érzi, ahogy a méreganyagok, kiürülnek a testéből. 10 évvel fiatalabbnak látszott, energikusabb lett. Jobban alszik, sokkal több energiája van, és „valahogy minden könnyebben megy”.”
Uitz Anita esetleírása

Ön is élvezze a méregmentes életet:

Az egészséges életre vágyók részére vevőink kifejezetten ajánlják napsugárszaunánkat, melyet most Ön is kipróbálhat!

Mérés