Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Tavaszi méregtelenítés napsugárszaunával

A verejtékezés a szervezet természetes gyógyító mechanizmusai közé tartozik. A Sunlighten™ napsugárszaunái arra lettek kifejlesztve, hogy használatuk természetes módon stimulálja a verejték- és faggyúmirigyeket, és ezzel mély, méregtelenítő hatású verejtékezést indukáljanak.

Az Amerikai Járványügyi Központ becslései szerint a kialakult betegségek több mint 80%-áért az egyén környezete és életmódja okolhatók. A mai ipari társadalomban sajnos igen keveset tehetünk azért, hogy elkerüljük a méreganyagok szervezetünkbe jutását, ugyanis azok még a levegőben és az ételekben is megtalálhatóak.

Jó hír viszont, hogy a szaunázás hatékony segítséget nyújt a szervezet méregtelenítésében. Ezen tulajdonsága miatt pedig előszeretettel alkalmazzák mind a hagyományos, mind az alternatív gyógyászatban, illetve egyre többen szaunáznak a természetes gyógymódok hívei közül is.

A szaunával történő méregtelenítés fő elve szerint az általános betegségeket a szervezetben felhalmozódott méreganyagok okozzák. Ha egy olyan természetes és kíméletes módszerrel szabadítjuk meg a szervezetet ezektől a lerakódott méreganyagoktól, mint a napsugárszaunázás, az nemcsak mellékhatások nélkül szünteti meg a tüneteket, hanem megelőzi a későbbi betegségek kialakulását, javítja az általános egészségi állapotot, és vitalizál is.

detox
Hogyan történik ez a gyakorlatban?

A Nap sugaraihoz hasonlóan a napsugárszauna által kibocsátott infravörös sugarak 4 cm mélyen behatolnak a bőr alá, így a mélyebben fekvő sejtekig is eljutnak. Ez egy mélyről jövő, produktív verejtékezést indukál, amely által távoznak a szervezetben lerakódott toxinok.

A kutatók már régóta rájöttek, hogy a verejtékezéssel még az olyan méreganyagok is kiválasztódnak a szervezetből, mint a nehézfémek. Egyértelmű, hogy minél többet verejtékezik valaki (természetesen figyelve a megfelelő folyadékbevitelre), annál több méreganyag fog távozni a szervezetéből. A napsugárszauna használata rendkívül hatékony módon képes előidézni ezt a méregtelenítő verejtékezést, ugyanis a hagyományos szaunákkal szemben a napsugárszaunák infravörös sugarai a keringés javításával a bőr alatti zsírrétegbe juttatják a méreganyagokat, ahonnan azok a verejtékkel távoznak.

Kutatók verejtékelemzései kimutatták, hogy a hagyományos szaunák használatával képződött verejték 97%-a vízből áll, és csupán a maradék 3% tartalmaz méreganyagokat. Ezzel szemben a napsugárszaunák használata során képződött verejték mindössze 80-85%-a víz, a maradék 15-20% pedig a szervezet számára káros nehézfémekből, savakból, nátriumból, ammóniából és egyéb zsírban oldódó méreganyagokból áll.

Ez a hihetetlenül hatékony méregtelenítő képesség a Sunlighten™ szabadalmazott Solocarbon® sugárzási technológiájának köszönhető. Tanulmányok igazolják, hogy más szaunákkal szemben, amelyek csupán a levegőt melegítik fel, a napsugárszauna használatakor 2-3°C-kal megemelkedik a test maghőmérséklete, ennek eredményeképp pedig több méreganyag képes távozni a szervezetből.

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés