Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Egészségesen, az ünnepek alatt is!

Közelednek az ünnepek! Mindenkit izgalommal tölt el ez az ünnepléssel és ajándékozással teli szezon. Nagyon fontos viszont, hogy ilyenkor is odafigyeljünk az egészségünkre, hiszen különösen ebben az időszakban nagyon könnyű elfeledkezni róla a sok tennivaló, ünneplés és édességek közepette. Az alábbiakban egy olyan stratégiát osztunk meg, amellyel könnyen egészségesek és kiegyensúlyozottak maradhatunk az évnek ebben a különleges szakaszában is.

A család az első

A család természetesen mindig az első, de az évnek ebben a szakában különösen nehéz egyben tartani mindent. Fontos, hogy minél több időt töltsünk együtt szeretteinkkel. Sokat segít abban, hogy a gyerekek is részt akarjanak venni, ha kifejlesztünk családi tradíciókat. Egyike az ilyen lehetőségeknek, hogy mindig együtt reggelizzünk és vacsorázzunk velük – elektronika- és játékmentesen. Ez az az idő, amikor egymásra kell fókuszálnunk.

Vacsorázzunk együtt!

Étel a léleknek

Mikor az ünnepek alatt egészségesen próbálunk étkezni, sokszor nem sikerül, akármilyen jó szándékkal is megyünk neki az időszaknak. Az egyik legjobb eszköz arra, hogy kihozzuk a maximumot, a konyhai mixer. Ha már a napunkat is egy frissen mixelt, egészséges itallal kezdjük, akkor rengeteg energiánk lesz az egész napra. A következő időszakban több receptet is megosztunk majd, amikkel egészségesebbé lehet tenni ezt a sürgéssel-forgással teli szezont.

Edzés és lazítás

Heti kétszer, délután futni járni – nincs annál felszabadítóbb, pláne, ha a párunkkal csináljuk! Sokszor ez a legjobb időszak arra is, hogy kicsit nyugodtabban tudjunk beszélni – ráadásul energiát is ad a nap hátralévő részére. Télen persze nehezebb ezt megtenni, de még a hidegben sem árt, ha kicsit mozgunk a szabadban. Utána pedig nyugodtan befekhetünk egy napsugárszaunába, aminek segítségével nemcsak kívülről melegszik fel testünk, hanem még a napközben felszívódott méreganyagokat is ki tudjuk izzadni, hogy az ünnepi szezon egész ideje alatt a topon legyünk.

Szeretné energiával telve tölteni az ünnepeket? Próbálja ki napsugárszaunánkat!

Az ünnepi időszak alatt 21 nap helyett januárig tart a kipróbálási időszak!

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés