Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Gyorstippek az immunrendszer természetes támogatására

Több módja is van annak, hogy az immunrendszerünket természetes anyagokkal támogassuk. Ebben a posztunkban néhány olyan tippet adunk, amelyekkel garantáltan a maximumot hozhatjuk ki magunkból.

orrát fújó nő1. Szánj magadra időt

Ha időt szánunk arra, hogy levezessük a stresszt és kicsit kiengedjük a gőzt, azzal nagyban segíthetjük immunrendszerünket.

Azt mondják, van kapcsolat a stressz és a gyenge immunrendszer között. A Psychology Today című szaklap azt írja: „A folyamatos stressz hajlamossá teszi az embert a betegségekre, mert az agyunk védekező jeleket küld az endokrin rendszernek, ami ennek hatására egy sor olyan hormont szabadít fel, ami nemcsak készenlétbe állít minket vészhelyzetekben, hanem komolyan rontja az immunrendszerünket is.”

Természetesen senki nem akar megfázni. De hogyan lehet megelőzni ezt?

Itt jön a képbe a napsugárszauna. Az általunk is forgalmazott mPulse napsugárszaunákat személyre szabható, klinikailag tesztelt hullámokkal látták el, hogy a legtöbbet tudja segíteni.

A Sunlighten kutatásokkal megalapozott közeli infrasugárzású technológiája segíthet az immunrendszer megerősítésében. Mi több, a NASA egy tanulmányában kimutatta, hogy ugyanez a közeli infraterápia, amely LED-ekkel küldi mélyen a testünkbe a sugarakat, megnégyszerezheti sejtjeink egészségi állapotát és a szövetek növekedését.

2. Használj természetes gyógykiegészítőket

Miután kicsit relaxáltunk, érdemes utánanézni, milyen kiegészítőkkel tudjuk még segíteni immunrendszerünket. A nátha és a megfázás ellen mi a természetes kiegészítőket ajánljuk.

Fontosnak tartjuk azonban megjegyezni, hogy ha valaki nem biztos abban, hogy melyik termék a neki megfelelő, akkor vásárlás előtt feltétlenül konzultáljon háziorvosával.

Találjuk meg a számunkra megfelelő terméket!

3. Mozogj!

Miután kipihentük magunkat és kiegészítőkkel megsegítettük kiegyensúlyozott étrendünket, érdemes valamilyen mozgást is hozzáadni életmódunkhoz.

A mozgás az egyik alappillére a jóllétnek. Nem kell a végtelenségig kifullasztanunk magunkat, ha csak aktívabban élünk, már az segíthet átvészelni a telet úgy, hogy egészségesek maradunk. Kezdésnek elegendő heti 2-3 alkalommal kardiovaszkuláris vagy erősítő edzéseket tartani. Már az olyan egyszerű gyakorlatok, mint egy gyors tempójú séta is sokat segítenek immunrendszerünkön.

Ahogy a gyógykiegészítők esetében is, a megfelelő edzéstípus kiválasztásánál is érdemes megkérdezni háziorvosunkat a legmegfelelőbbről.

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés