Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Gyulladáscsökkentés természetesen

Napjainkban sajnos sokan szenvednek ételallergiában, étel intoleranciában. Számukra bizonyos ételek elfogyasztása nagy kockázatokkal jár, ugyanis a tiltólistán szereplő ételek amellett, hogy komoly gyulladásokat okoznak szervezetükben, refluxot, vagy akár súlyos anafilaxiás reakciókat is előidézhetnek. Amit viszont kevesen tudnak az az, hogy ezek a gyulladásos folyamatok nem csak azokat érintik, akik allergiásak valamilyen ételre.

Jo Schaalman és Jules Peláez, a Conscious Cleanse (Tudatos Tisztulás) című könyv szerzői szerint a magukat egészségesnek gondoló emberek közül is sokan szenvednek étel intoleranciától – méghozzá úgy, hogy közben tudomásuk sincs a dologról! Egyre több tanulmány igazolja például, hogy a hús, a tejtermékek, a finomított fehér cukor, a fehérliszt, és a só gyulladáskeltő élelmiszerek, és rendszeres fogyasztásuk hosszú távon számtalan egészségügyi probléma kialakulásához vezethet.

gyulladascsokkentok

Míg az ételallergiában szenvedők azonnali heves reakciókat mutatnak az allergén elfogyasztása után, a lappangó, hosszú távon kárt okozó tüneteket nehezebb észrevenni. A gyulladáskeltő ételek okozhatnak többek között krónikus bélbántalmakat, ízületi gyulladásokat, de akár a szívbetegségek, a cukorbetegség, vagy a rák kialakulásának kockázatát is megnövelhetik.

Ha Ön is észrevette már magán, hogy egy-egy étel elfogyasztása után rosszabb lett a közérzete, és szeretné újra jobban érezni magát, akkor a gyulladáscsökkentő ételek fogyasztása mellett a napsugárszauna használatával még hatékonyabban szabadulhat meg a gyulladást okozó ételek kellemetlen tüneteitől az alábbi 3 jótékony hatásnak köszönhetően:

Méregtelenítés

A Solocarbon® sugárzók által előállított infravörös sugarak mélyen bejutnak a testbe, és egészen a sejtek szintjéről indítják be a méregtelenítés folyamatát, melynek során verejtékezéssel szabadul meg a szervezet a méreganyagoktól. A toxinok ilyen természetes módon való kiválasztása segít a tünetek csökkentésében, megelőzi a későbbi betegségek kialakulását, illetve javítja az egészségi állapotot és vitalizál.

Bőrtisztítás

A napsugárszauna használata nemcsak megújítja a bőrt, hanem méregteleníti is. A The Journal of Cosmetic and Laser Therapy által publikált tanulmány kimutatta, hogy az mPulse™ napsugárszaunák által előállított közeli infravörös hullámhossz tartományú sugárzás hatására már 12 használat után jelentősen javul a bőr állapota. A kísérletben részt vevők szarkalábai és ráncai csökkentek, bőrtónusuk javult, bőrük tisztábbá, rugalmasabbá, simábbá, puhábbá vált.

Relaxáció

Mikor testünket irritáló ételekkel terheljük, immunrendszerünk folyamatosan azon dolgozik, hogy egészségesen tartsa szervezetünket. Ilyenkor nagyon fontos a relaxálás és az irritáló étel okozta stressz csökkentése, melyet a napsugárszauna használata szintén lehetővé tesz.

A relaxálás sokkal nagyobb szerepet játszik egészségünk szempontjából, mint azt a legtöbben gondolnák: a hosszú ideje fennálló stressz ugyanis számtalan problémát okozhat, beleszámítva az immunrendszer gyengülését is, amely így képtelenné válik a gyulladáskeltő ételek okozta tünetek enyhítésére.

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés