Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Immunerősítés 3 hét alatt napsugárszaunával

Ahogy lassan hűvösebbre és csapadékosabbra fordul az idő, egyre többen fáznak meg, vagy kapnak el valamilyen felső légúti betegséget, ezért nagyon fontos már most elkezdeni immunrendszerünk megerősítését. Ezt most még megalapozhatjuk a szezonzöldségek és gyümölcsök fogyasztásával, rendszeres mozgással, és természetesen szaunázással. A Sunlighten™ napsugárszaunái hatékonyan erősítik meg a szervezet védekezőképességét – akár már 3 hét intenzív használat után is.

Hosszú évek során szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy a napsugárszaunák 21 napon keresztül történő rendszeres használata döntő változást hozhat az egészségi állapotban és a közérzetben. Ezért Magyarországon egyedülálló módon úgy határoztunk, hogy lehetőséget biztosítunk a fekvő rendszerű napsugárszaunák 3 hetes bérlésére, illetve kipróbálására. Ennek köszönhetően bárki a saját otthonában elvégezhet egy rendkívül intenzív és hatékony immunerősítő, méregtelenítő, vagy akár testsúlycsökkentő kúrát. Ugyan sokszor már ennél rövidebb idő alatt is elérhetőek igen látványos eredmények, illetve érezhetőek a napsugárszaunázás jótékony hatásai, azért határoztuk meg mégis 3 hétben a kipróbálás időtartamát, mert világszerte számos tapasztalat igazolja, hogy ennyi idő alatt a legtöbb esetben biztos javulást lehet elérni.

Immunerősítés fekvő napsugárszaunával

Tudott dolog, hogy életünket, anyagi, társasági, és egyéb sikereinket, egészségi állapotunkat az határozza meg, hogy szokásaink az adott szempontból mennyire károsak, vagy hasznosak. A három hetes időtartam mellet szól még az is, hogy pontosan ennyi időre van szükség egy rossz szokás jó szokásra való kicserélésére. Nem véletlen, hogy minden ősi beavatási szertartás után 21 napos próbatétel következett!

Ha valaki például fogyni szeretne, és elhatározza, hogy három hétig naponta csak háromszor étkezik, az étkezések közti 5 órás szünetekben semmit nem nassol, és semmilyen édesített vagy szénsavas üdítőitalt nem fogyaszt, akkor a 21 nap lejárta után igen nagy valószínűséggel a jövőben is mellőzni tudja majd ezeket az egészségére és energiaszintjére káros szokásokat. Ha csupán a fentieket sikerül betartani, de semmilyen más diétát nem tartunk, szervezetünkben természetesen akkor is megindul egy erőteljes méregtelenítési folyamat, amelyet a napsugárszauna használata nemcsak tovább fokoz, hanem biztonságosabbá is tesz.

Méregtelenítés

A méregtelenítés ugyanis – és különösen annak legintenzívebb formája, a léböjt-kúra – azzal jár együtt, hogy testnedveinkben (a vérben és a nyirokfolyadékban) felhalmozódnak a kiürítésre váró méreganyagok, amelyek ezért kellemetlen közérzetet, vagy akár rosszulléteket is okozhatnak. A napsugárszauna napi használata ezt teljes mértékben kiküszöböli, hiszen a speciális hullámhossz-tartományú infravörös sugarak még a legmélyebben fekvő sejtekből is képesek eltávolítani a lerakódott méreganyagokat, amelyek a felgyorsult anyagcserének köszönhetően természetes úton azonnal távoznak a szervezetből.

Kutatások szerint egy átlagos napsugárszaunában töltött alkalom során akár 1-1,5 liter verejtéket lehet veszíteni. Ennek a verejtéknek a 15-20%-a áll a szervezet számára káros toxikus anyagokból, lerakódott nehézfémekből.

Összehasonlításul egy hagyományos, gőzzel működő szaunában a verejték mindössze 3%-a áll méreganyagokból, a többi 97% pedig csak víz. Ebből is látszik, hogy napsugárszauna már 3 hét rendszeres használattal is komoly mennyiségű méreganyagot képes eltávolítani szervezetből, és ezzel nagy mértékben járul hozzá az immunrendszer erősödéséhez.

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés