Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Mire jó az akusztikus rezgésterápia?

A rezgésterápia, mint alternatív gyógymód már hosszú évek óta ismert hazánkban is. Aki már próbálta, az egészen biztosan tudja, hogy mennyi mindenre képes pozitív hatással lenni a hangok rezonálása. Aki pedig még nem ismeri, annak most szeretnénk bemutatni ezt a különleges terápiás módszert, amely minden kabinos napsugárszauna opcionális kiegészítője.

Az akusztikus rezgésterápia a hangok rezonanciájának segítségével vált ki különböző jótékony hatásokat. A zenei hangok rezgése által létrejött energia visszaállítja a szervezet belső egyensúlyát, így fizikálisan, mentálisan, és spirituálisan is harmóniát teremt. Ez a harmónia pedig egyre inkább nélkülözhetetlen a mostani rohanó életvitellel járó stresszhelyzetek kezelésében.

A SO Sound® rezgésterápiás rendszer a napsugárszauna kabin meghatározott pontjaira rögzítve állít elő felerősített audio jeleket, melyek rezgésre késztetik a szaunakabin elemeit. Ahogyan a lágy, nyugtató hatású zene által keltett rezgés átjárja a testet, olyan természetes relaxációs állapot alakul ki, amelyhez hasonlót masszázs közben lehet tapasztalni.

 

so-sound-rezgesterapia

 

A SO Sound® rezgésterápia a napsugárszauna gyógyító infravörös sugárzásával kiegészülve számos jótékony hatást eredményez:

– Csökkenti a stresszt
– Egyenletessé teszi a szívritmust
– Gyorsítja a keringést
– Csökkenti a vérnyomást
– Ellenállóbbá teszi a szervezetet
– Javítja a hangulatot
– Növeli a kreativitást
– Javítja a problémamegoldó készséget

Hallgasson bele Ön is:


 

 

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés