Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

SO Sound™ A.R.T. rezgésterápia a pihentetőbb élményért

Mi az A.R.T.?

Az A.R.T., más néven Akusztikus Rezonancia Terápia által megtapasztalhatja a hang és a rezgés gyógyító erejét. A zene érzékszerveink stimulálásával fizikailag, mentálisan, érzelmileg, lelkileg is képes harmóniát teremteni. A zene hallgatásával természetesen lazulhatunk el, és átélhetjük a teljes relaxáció élményét.

Hallgassa meg Ön is:

Testünkben állandóan zajlanak különböző „kommunikációs” folyamatok. Agyunk folyamatosan információkat fogad és ad például bőrünktől, csontjainktól, izmainktól, idegsejtjeinktől, vagy a hormonjainktól. A stresszhormonok meggátolják ezeknek a folyamatoknak a végbemenését, így gyengíthetik az immunrendszert is. Ha folyamatosan stressznek vagyunk kitéve, csökken szervezetünk védekező képessége a betegségekkel szemben. Amikor relaxálunk, befelé figyelünk, örömöt érzünk, szervezetünkben endorfin képződik, ami támogatja a testünkben végbemenő kommunikációs folyamatokat.

Az Akusztikus Rezonancia Terápia segít ellazítani a testet és a szellemet egyaránt. Hatása révén az agyhullámok kiegyensúlyozódnak, és természetes harmonikus állapotba kerülhetünk.

Milyen jótékony hatásokkal bír a SO Sound™ A.R.T. rendszer?

A zene hallgatása, és annak rezonanciája segít, hogy tudatosabban figyeljünk a testünkben rejlő feszültségekre. A zene harmonikus rezonanciája segít ellazítani a feszült izmokat és ízületeket. Csontjaink rezonálása aktiválja az agyi idegpályákat, ez segít egy fókuszáltabb lelkiállapot elérésében, illetve egyenletesebbé teszi a szívritmust.

Számos orvosi tanulmány alátámasztja, hogy amikor tudatosabban figyelünk testünkre és lelkünkre, az immunrendszerünk erősödik.

Hogyan működik?

A SO Sound™ A.R.T. rendszer olyan hanghullámokat hoz létre, amelyek tökéletesen harmonizálnak a test saját rezgéseivel. A szauna különböző pontjain elhelyezett rendszer egy felerősített audio jelet bocsát ki, amely rezgésre készteti a szaunában lévő felületeket, ez pedig nyugtató hatással van a szervezetre.

Milyen érzés?

Ha járt már masszőrnél, idézze fel, hogyan érezte magát közvetlenül a masszázs után! Nyugodt állapotban van, a feszültség teljesen megszűnik, szellemileg és fizikailag is teljesen felfrissül. A SO Sound™ A.R.T. rendszer segítségével minden nap átélheti ezt az élményt saját otthonában! A zene masszírozó rezgései az infravörös hő kellemes melegével ötvözve megfiatalítják és ellazítják egész testét. Nem csoda, hogy ez a legnépszerűbb szauna-kiegészítőnk!

Miben különbözik egy egyszerű mélynyomó hangszórótól?

A mélynyomó tulajdonképpen alacsony frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki, a hangszórókhoz csatalakoztatva jobb hangzást hoz létre. A SO Sound™ A.R.T. rendszer viszont nem csupán hangokat bocsát ki, hanem annyira felerősíti a zenei hangok rezgését, hogy azok érezhetővé válnak.

A SO Sound™ rendszerhez zene is jár?

Igen, a SO Sound™ A.R.T. rendszerhez egy egyedileg összeállított SO Tune CD tartozik. Ha szeretne még több zenét, válasszon innen!

Bármilyen zenével működik?

Habár a SO Sound™ A.R.T. rendszer bármilyen zene lejátszására alkalmas, fontos tudni, hogy nem minden fajta zenének ugyanolyan a rezonanciája. Például az olyan tömörített hangfájlok, amiket MP3 lejátszóval vagy iPod lejátszóval lehet lejátszani, nem rezonálnak elég erősen.

Sem jógázni, sem meditálni nem szoktam. Miért lenne hasznos nekem a SO Sound A.R.T. rendszer?

Számos tanulmány igazolja, hogy a különféle betegségek kialakulásáért 90%-ban a stressz felelős. Napjaink társadalmában általános, hogy az embereknek nincs ideje pihenésre. A SO Sound™ A.R.T. rendszer egy olyan eszköz, amely gyorsan, biztonságosan és egyszerűen idézi elő a relaxált állapotot, javítja az alvásminőséget, támogatja a test természetes fizikai és a szellemi gyógyulási folyamatait. A jobb alvás és a relaxáció segít:

  • növelni a kreativitást és a problémamegoldó képességet
  • elhagyni a rossz viselkedési mintákat és szokásokat
  • csökkenteni a stresszt.

 

Mérés