Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Felemészti mindennapjait a stressz? Szabadulna a feszültségek fojtogató szorításából?

Most leszámolhat a stressz káros következményeivel! Tartós stresszoldást ajánlunk kompromisszumok nélkül.

StresszNem ígérünk stresszmentes életet, mert az sajnos nem rajtunk múlik. A stressz életünk megkerülhetetlen részévé vált.

Egyre összetettebb feladatok nehezednek ránk a munkában és a magánéletben, újabb és újabb elvárásoknak kell megfelelni az élet minden területén. Ezek napról napra, sőt óráról órára újratermelik a stresszt.

A jó hír, hogy van gyors és hatékony megoldás a stresszoldásra. A feszültségnek mostantól nem kell együtt járnia a mindennapjait beárnyékoló álmatlansággal, ingerlékenységgel vagy fejfájással.

A hétköznapi feszültségek hatására fokozódik a stresszhormonok – az adrenalin és a noradrenalin – termelése. Ezek mozgósítják az egész szervezetünket: emelkedik a vérnyomás, szaporább lesz a szívverés, összerándul a gyomrunk.

Stressz eltüntetéseA napsugárszaunában speciális, alacsony frekvenciájú infrasugarak biztosítják a testet kényeztető meleget, ami a szövetek mélyére hatolva, a sejtek szintjén fokozza a vérkeringést és a periférikus véráramlást.

Ezzel minden eddiginél eredményesebben és tartósabban oldja a stressz negatív élettani hatásait.

„Andi, 42 éves tanárnő stresszoldásra jött hozzánk. Már az első alkalom után nyugodtabbnak, könnyebbnek érezte magát. Két hónapja jár hozzánk heti egy alkalommal.”

Ismerje meg a stresszmentes hétköznapok élményét!

Vásárlóink egybehangzóan állítják, hogy a napsugárszauna segítségével búcsút inthet a szorongásnak, a stressz pusztító következményeinek.

 „B. K., egy pénzügyi tanácsadó 36 éves középvezetője azért jött el hozzánk, mert a munkahelyi problémái gyakran beárnyékolták a gyermekeivel töltött időt is. Három alaklom után érezhető javulásról számolt be, azóta hetente kétszer napsugárszaunázik.”

Próbálja ki a stressz ellen a napsugárszaunát!

Mérés