Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Ultra alacsony EMF kibocsátás

A Solocarbon® sugárzók nemcsak rendkívül hatékonyak, hanem maximálisan biztonságosak is. Szabadalmazott technológiánk révén a Solocarbon® sugárzók gyakorlatilag nem bocsátanak ki elektromágneses sugárzást.

A Solocarbon® sugárzók elektromágneses kisugárzását független szakértők vizsgálatinak vetettük alá, hogy megbizonyosodjunk használatuk biztonságosságáról. Az elektromágneses sugárzás (EMF) mértékét milligauss-ban (mG) adták meg a szakértők, a határértéket pedig a Svéd biztonsági szabványok alapján határozták meg, amely 3 mG-ban állapítja meg az egészségügyi határértéket.

VitaTech Electgromagnetics, LLC
AC ELF EMF Teszt – Sunlighten™ napsugárszauna sugárzótest

emf-heateremf-chartA Sunlighten™ napsugárszaunákban mért EMF szint gyakorlatilag nulla.

Mostanában egyre többen érdeklődnek a Sunlighten™ napsugárszaunák EMF kibocsátását illetően. Ugyan az elmúlt 20 év kutatásait összevetve két olyan nagy hírű amerikai kutatóközpont, mint a National Research Council és a National Insitute of Health is azt állapította meg, hogy nincs szilárd bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az elektromágneses sugárzás egészségügyi problémákat okozhat, sokan úgy gondolják, hogy a jelenlegi kutatási eredmények nem adnak pontos és mindenre kitérő választ az EMF-ről, ezért inkább igyekszenek minél kevésbé kitenni magukat elektromágneses sugárzásnak.

Mindenesetre mi szeretnénk mindenkit megnyugtatni szaunáink biztonságosságát illetően. A Sunlighten™ napsugárszaunáiban az elektromos vezetékek acélcsövekben futnak pontosan azért, hogy minél kevesebb elektromágneses sugárzás érje a felhasználót – szaunáinkat már a kezdetek óta így gyártjuk a maximális biztonság érdekében. A Sunlighten™ több, mint 10 éve gyárt napsugárszaunákat minőségi anyagokból, a gyártás során pedig a két legfontosabb szempont biztonság és az egészség. A Solocarbon® sugárzókról ez alatt az idő alatt több független mérnök is megállapította már, hogy megfelelnek még a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is.

Mérés