Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Önnek is nehéz megszabadulni az egyre makacsabb zsírpárnáktól? Már Ön sem hisz a különböző fogyókúrák ígéreteiben?

Fogyjon szervezete méregtelenítésével, csökkentse súlyát megerőltető diéta nélkül! Tartós fogyás kellemes körülmények között, idegeskedés és drasztikus edzések nélkül.

Fogyás szaunávalA súlygyarapodás, az elhízás a test zsírraktárainak megnövekedése, ami akkor következik be, ha rendszeresen több energia kerül a szervezetbe mint amennyi felhasználódik. A szervezet a többlet-bevitellel, a felesleges mennyiséggel nem tud mit kezdeni, így azt zsírrá alakítja és elraktározza a zsírsejtekben, illetve a zsírszövetben. Ez a testsúly megnövekedéséhez, végső soron elhízáshoz vezet.

Jó hír: létezik egy egészséges és kényelmes megoldás a fogyni vágyóknak!

A napsugárszauna a fogyás egyik leghatékonyabb eszköze, már néhány kezelés alatt centiméterekben mérhető a változás. A zsírpárnák megbontása a napsugárszaunák hősugarainak köszönhető, amelynek titka a keskeny hullámhossz-tartományban van. A napsugárszaunák által kibocsátott infravörös sugárzás hullámhossz-tartománya 8 és 11 mikron között van, ami biztosítja a szervezet sejtszintű átmelegítését és ezáltal méregtelenítését. A test sejtszintű méregtelenítése miatt a napsugárszaunák sokkal hatékonyabban segítik a fogyókúrát, mint a hagyományos finn szaunák, vagy az infraszaunák.

„Jónás László kutató vagyok, és sajnos 10 kg súlyfeleslegem volt. Újságokból szereztem tudomást a fekvő napsugárszaunáról, amit 3 naponta veszek igénybe. Már az első kezelést követően lazábbnak, fiatalabbnak éreztem magam. Sokkal jobb lett a közérzetem. Húsz kezeléssel sikerült megszabadulnom a 10 kg súlyfölöslegtől. Az izomzatom átrendezésével az alakom is kedvezően átformálódott.”

A fogyni vágyók részére vevőink kifejezetten ajánlják a napsugárszaunánkat, melyet most Ön is kipróbálhat!

“F. J.-né 44 éves hölgyvendégünk 3 hónapja jelentkezett nálunk fogyás céljából, 92 kg volt. Ülés, ill. hajlás közben a gyomrára nehezedő nyomás miatt nagy fájdalmai voltak. Édességet és kenyeret többé nem fogyasztott és 12 kezelés után már látványosan fogyott, először a combja 6 cm-t, a hasa 11 cm-t és a háti zsírpárnák is eltűntek. Már sokkal könnyebben hajol és ül. Jelenleg 81 kg, de heti 3 kezelés mellett azóta is folyamatosan fogy.”

Kiss Györgyi esetleírása, Miskolc

Mérés