Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Solopad napsugármatrac

A Solopad® napsugármatrac az egyedülálló Solocarbon® fűtőelemeknek köszönhetően önállóan is biztosítja a sejtszintű méregtelenítés feltételeit, képes csökkenteni a fájdalmat, élénkíteni a vérkeringést. Sőt, mivel a napsugárszaunázásnak nincsenek káros mellékhatásai, akár aludni is lehet rajta. Tartós, nedvességálló és levegő áteresztő anyagból készül, ami az erőteljes verejtékezés mellett is megakadályozza a bőr pórusainak eltömődését és irritációját.

Páratlan hatékonyságú Solocarbon® sugárzótestek

pad-featuresA saját fejlesztésű, szabadalmazott Solocarbon® sugárzók nem a levegőt, vagy csupán a bőr felszínét, hanem a testet melegítik fel, méghozzá úgy, hogy egyedülálló módon a test maghőmérsékletét emelik meg. Ennek eredményeképpen igazoltan segítenek többek közt a vérnyomás csökkentésében és a súlycsökkentésben.

A Solocarbon® sugárzók azért tudnak több klinikailag igazolt egészségügyi hatást kifejteni, mint a hagyományos fűtőelemek, mert 95%-os hatékonysággal képesek az infravörös sugarak előállítására. A hagyományos karbon ötvözetű sugárzók mindössze maximum 85%-ban hatékonyak. Tudjon meg erről többet!

Extra kényelmet biztosító memóriahab

solopad-feature-memfoamA Solopad® napsugármatrac 10 cm vastag memóriahabos kialakítása révén felveszi a test alakját, eloszlatja a testre és a gerincoszlopra nehezedő nyomást, ezáltal csökkenti a nyomáspontok kialakulását és extra komfortérzetet biztosít.

Ergonomikus kialakítás

pad-comfortA napsugármatrac tervezésekor az egyik fő szempont az volt, hogy a matrac a lehető legpontosabban tudja követni a gerincoszlop íveit, ezáltal csökkentse annak terheltségét, megszüntesse a rá nehezedő nyomást, és a nyomáspontok megszüntetésével javítsa a keringést. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy még kellemesebb és pihentetőbb legyen a szaunázással töltött idő.

Több használati mód

solo-pad-modesAz új Solopad® napsugármatrac formája miatt tökéletesen illeszkedik a Solo® fekvő napsugárszaunához, de önállóan is használhatja. A hajtogatható kialakítás lehetővé teszi, hogy különböző felületeken használja a napsugármatracot. Helyezze egyszerűen a földre, egy ágyra, a kanapéra, vagy akár kedvenc fotelébe, és élvezze az infravörös sugárzás jótékony hatásait!

Vízlepergető külső borítás

solo-pad-waterproofA Solopad® napsugármatrac külső borítása vízhatlan, légáteresztő anyagból készült, ez biztosítja a maximális komfortot használat közben, mivel így a nedves bőr nem tapad a matrac felületéhez. A poliészter borításnak köszönhetően a víz lepereg a készülék felületéről, ezzel is megkönnyítve a napsugármatrac tisztántartását és a fertőtlenítését.

Egyszerű kezelhetőség

solopad-controlA fekvő napsugárszaunához hasonlóan a Solopad® napsugármatrac is digitális kapcsolóval vezérelhető. A 9 különböző sugárzási intenzitás és 12 órás időbeállítás révén tökéletesen a saját szükségletei szerint állíthatja be a napsugármatracot.

Örök garancia

solopad-garanciaA Solopad® napsugármatracban működő Solocarbon® sugárzókra örök garanciát adunk – ilyet Magyarországon rajtunk kívül senki nem biztosít.

Ezt azért tehetjük meg, mert a Solocarbon® sugárzókat kizárólag minőségi anyagokból, hozzáértő szakemberek segítségével, csúcstechnológiával gyártjuk, ezért pedig biztosak vagyunk benne, hogy helyes használat mellett a fekvő napsugárszaunák sugárzói soha nem hibásodnak meg. Ha mégis, Ön semmilyen kockázatot nem vállal, hiszen ingyen megjavítjuk napsugármatracát.

Solopad® napsugármatrac méretek

solopad-dimensions

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés