Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Miért napsugárszauna?

Mert a napsugárszauna mélyreható megújulást biztosít

A napsugárszauna távoli infravörös sugarai a szövetek mélyére hatolva, belülről kifelé haladva melegítik fel testét. Szinte érzi, ahogy a bőre alá kúszik a meleg. Ezzel szemben a hagyományos szaunák csak a levegőt melegítik fel Ön körül, amivel csak a szövetek felszínén való izzadást teszik lehetővé.

„A napsugárszauna abban különbözik a hagyományos szaunáktól, hogy az ezekben alkalmazott távoli infravörös sugarak behatolnak a test bőr és izomszöveteibe, így a testet meg tudja szabadítani a mélyebb rétegekben felhalmozódott mérgektől is, míg a hagyományos szauna egyszerűen csak a verejtékmirigyeket képes aktiválni.” Dr. Rachel West

Az alábbi oldalunkon 11 érvet sorakoztattunk fel, hogy miért érdemes Sunlighten infraszaunát választania!
(A linkre kattintva az alábbi oldal nyílik meg: infraszauna.hu – Sunlighten)

Mert a napsugárszauna az egyetlen tökéletesen hypoallergén szauna

A kabinos napsugárszaunák az Ön igényei szerint a méhészek által is használt, tökéletesen szagtalan és igazoltan hypoallergén tiszta hársfából, vagy kivételesen tartós cédrusfából készülnek. A gyártás során nem használunk sem kellemetlen szagokat árasztó rétegelt lemezt, sem mérgező összetevőket párologtató ragasztókat. A kiváló minőségű, szagmentes faanyagok és környezetbarát vízbázisú ragasztók biztosítják a tökéletesen egészséges regenerálódást.

Mert a napsugárszauna mindig egyenletes hőmérsékletet biztosít az egész test számára

A napsugárszauna nem a levegőt, hanem közvetlenül a testét melegíti fel, így nem fordulhat elő, hogy a hátát vagy a vállait perzseli a hő, miközben a lábai hidegek maradnak. Különleges fűtőelemeink minden típus esetében biztosítják az egyenletes hőmérsékleteloszlást, hogy Ön kompromisszumok nélkül élvezhesse a napsugárszaunázás minden pillanatát.

szauna_osszehasonlit

Mert a napsugárszauna támogatja Önt egészsége megőrzésében

A napsugárszaunázás során hétszer több méreganyag és nehézfém távozik a szervezetéből, mint egy hagyományos szaunában. A finn szaunát használók verejtéke 95-97%-ban csak víz, viszont a  napsugárszaunát használók esetében ez az arány mindössze 80-85%. A fennmaradó részt a sejtekből kioldódó koleszterin molekulák, zsírban oldódó méreganyagok, és különböző mérgező nehézfémek teszik ki. A sejtek szintjéről induló hipertermikus méregtelenítésnek köszönhetően már az első alkalom után frissebbnek és lendületesebbnek érzi majd magát.

Mérés