Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

SunlightenTM garanciális feltételek

A gyártás és üzembe helyezés során is mindent megteszünk azért, hogy napsugárszaunája hosszú távon is megbízható partnere legyen. A kiváló minőségű alapanyagok, az ISO 9000 tanúsítvány követelményeinek megfelelő gyártási folyamat, és jól képzett szakembereink garantálják, hogy bármelyik napsugárszaunát választja, prémium minőségű terméket vásárol.

Munkánk során maximális gondossággal járunk el, ezért nyugodtan vállalunk teljes élettartamra szóló garanciát termékeink sugárzóira. Az örökös garancia kiterjed a fekvő napsugárszaunák (Solo® és Solo System®), a Solopad® napsugármatrac, valamint a kabinos napsugárszaunák (mPulse™ és Signature® termékcsalád) Solocarbon® fűtőelemeire, valamint a Sunburst™ termékcsaládra is.

Ha igyekezetünk ellenére bármilyen meghibásodást, működési rendellenességet tapasztal, az örökös garanciát a bemutatótermünkkel egy épületben működő központi szervizünkben érvényesítheti. A szauna és a szükséges alkatrészek szállítása a vásárlót terheli.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból, a használati utasítással ellentétes üzemeltetésből és a napsugárszauna engedély nélküli átalakításából származó meghibásodásokra.

Mérés