Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

Akadályozza meg a cellulitisz terjedését, súlyosbodását és tüntesse el a narancsbőrt!

Néhány hét alatt a cellulittal érintett terület mérete jelentősen csökkenthető, kíméletlen fogyókúra és edzés nélkül is.

CellulitiszA bőr legalsó rétege laza kötőszöveti rostokból és zsírsejtekből áll. A kötőszöveti rostok a kor előrehaladtával és a lerakodó zsír miatt egyre gyengébbé válnak, és már nem képesek tartást adni a zsírsejteknek, így azok összecsomósodnak, és narancshéjhoz hasonlatos egyenetlenséget hoznak létre a bőr felszínén.

Van egy könnyű és egészséges megoldás a narancsbőr eltüntetésére!

Fekvő szaunaA napsugárszauna a cellulit elleni harc leghatékonyabb eszköze, már 4-5 kezelés alatt látványosan csökkenti a narancsbőrt, mivel hősugárzásának hullámhossz-tartománya nagyon keskeny – 8 és 11 mikron között van – ami biztosítja az infravörös sugarak eljutását a szervezet sejtjeinek szintjére. A test sejtszintű átmelegítése miatt a napsugárszaunák sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos infraszaunák.

 

“Combomon 3-as fokozatú cellulit volt, a hát–has–csípő körméretet csökkenteni akartam. Diéta nélkül, kb. 15-20 kezelés után az eredmény 4 kg súlycsökkenés és mínusz 9 cm a derékbőségből. A narancsbőr alig észrevehető.”  Németh Andrea

A cellulitisz elleni kezelésekhez vevőink kifejezetten ajánlják a narancsbőr-gyilkos napsugárszaunánkat!

“B. Zs. 52 éves hölgyvendég nagyon komoly súlyfelesleggel és már fájdalmas cellulitiszes csomókkal jelentkezett. Először méregtelenítés céljából 10 x 30 perc napsugárszauna kezelést kapott, másnaponként jött. A cellulitiszes csomók mérete a harmadik héten csökkent, fájdalma megszűnt.” Schmidt Zsuzsa, mesterkozmetikus

Mérés