Logo

Tel.: 06-20-577-0777

napsugarszauna

mPulse aSPIRE napsugárszauna

Az mPulse™ aSPIRE teljes spektrumú napsugárszaunák a Sunlighten™ cég legkisebb okos szaunái. Méretüknek köszönhetően a kisebb helyiségekben is elférnek, belső terük mégis elég tágas ahhoz, hogy igazán kellemes és kényelmes legyen a szaunában töltött idő. Formaviláguknak és a minőségi faanyagoknak köszönhetően méltán lehetnek bármely szoba központi elemei.

aSPIRE-bathroom-HiRes

A szaunagyártás nemzetközi szintű piacvezetőjének, az amerikai Sunlighten™ cégnek köszönhető az infraszaunák korszaka után az első áttörés a szaunázásban: a napsugárszaunák megalkotása. A napsugárszaunák pontosan modellezték a Nap hősugárzását. Most azonban ismét új korszak következik az mPulse™ szaunák megjelenésével.

Új Androidos vezérlőpanel

mpulse-feature-androidAz új érintőképernyős Androidos rendszerrel most még egyszerűbb és kényelmesebb az mPulse™ szaunák vezérlése. A képernyőn akár pulzusát és az elégetett kalóriák mennyiségét is élőben nyomon követheti, de láthatja a szaunázásból hátra lévő időt és a pontos hőmérsékletet is. A wifi hálózatra csatlakoztatva kedvére böngészhet az interneten, nézhet online filmet, hallgathat zenét, vagy akár közösségi oldalak valamelyikén cseveghet ismerőseivel szaunázás közben. Egyéni felhasználói fiókjának adatait pedig feltöltheti a Sunlighten™ online wellness oldalára is, hogy mindig ellenőrizni tudja egyéni teljesítményét.

Teljes spektrumú Solocarbon® sugárzási technológia

solocarbon-full-spectrum-womanA klinikailag igazolt hatékonyságú, teljes spektrumú Solocarbon® sugárzótestek egyidejűleg képesek előállítani a közeli, a közepes, és a távoli hullámhossz-tartományú infravörös sugárzást. Mindhárom hullámhossz más-más jótékony egészségügyi hatásért felelős, együttes használatuk ezért sokkal nagyobb hatékonyságot eredményez. A szabadalmazott technológia révén a páratlanul nagy felületű Solocarbon® sugárzótestek egyedülálló módon 99%-os hatékonysággal képesek az infravörös sugárzás előállítására, mindeközben pedig minimális – jelentősen a határérték alatt lévő – elektromágneses sugárzást bocsátanak ki.

6 előre beállított wellness program

detox-programAz mPulse™ szaunákban pár érintéssel elérhető a gyárilag beállított 6 különböző wellness program bármelyike, melyek segítségével pontosan azt a hatást idézheti elő, amely céljai elérésében leginkább segítségére van. A programok a sugárzók különféle beállításaival a közeli, a közepes és a távoli infravörös sugárzás egy speciális elegyét hozzák létre, Önnek csupán ki kell választania a legmegfelelőbbet a méregtelenítés, a cardio, a fájdalomcsillapítás, a relaxáció, a súlycsökkentés vagy a bőrszépítés programok közül, de igény szerint akár minden egyes sugárzót külön-külön is beállíthat.

Klinikai kutatásokon alapuló fejlesztés

mPulse-SpaRoom-HiResHosszas kutatás után arra a megállapításra jutottunk, hogy az infravörös sugárzási spektrum egyes tartományai hatékonyabbak egy adott probléma kezelésében, mint a többi. Ezt a felfedezést szem előtt tartva, és 56 különböző klinikai kutatás eredményeit figyelembe véve fejlesztettük ki az mPulse™ szaunákban működő teljes spektrumú Solocarbon® sugárzótesteket, illetve a közeli, a közepes és a távoli tartományú infravörös sugárzás speciális elegyét hasznosító 6 wellness programot.

Páratlan hatékonyság

ACP-adjust heater-2A teljes spektrumú Solocarbon® sugárzótestek a hagyományos infraszaunákban működő fűtőelemekkel szemben egyedülálló módon 99%-os hatékonysággal képesek előállítani mindhárom hullámhossz-tartományú sugárzást. Ez röviden összefoglalva azt jelenti, hogy az mPulse™ szaunák maximális hatékonysággal támogatják Önt céljai elérésében. A LED-ek által előállított közeli infrasugárzás egészségesebbé teszi a sejteket és széppé varázsolja a bőrt, a közepes infravörös sugarak csökkentik a fájdalmat és fogyasztanak, a távoli infravörös sugárzás pedig csökkenti a vérnyomást és méregtelenít.

Prémium minőségű, környezetbarát faanyagok

mpulse-feature-woodA fenntartható fejlődés jegyében minden mPulse™ szauna ökológiai gazdálkodásból származó, PEFC tanúsítvánnyal rendelkező, környezetbarát faanyagokból készül. A megrendelő igényei szerint 100% hypoallergén hárs, kanadai cédrus, vagy eukaliptusz kivitelben tudjuk szállítani az mPulse™ típusokat, melyek az extra szilárdság érdekében az ipari normánál 33%-kal vastagabb faanyagokból készülnek.

Saját fejlesztésű illesztési technológia

magne-sealSzabadalmazott Magne-Seal™ illesztési technológiánknak köszönhetően az mPulse™ szaunák falain sem kívül, sem belül nem látszanak az illesztési pontok. A mágneses illesztés egyúttal biztosítja a hőhatásnak kitett faanyagok számára a tágulással és az összehúzódással járó minimális mozgás lehetőségét, így a szauna falai nem fognak megrepedni a hőingadozás következtében. Természetesen a szauna falai mindeközben tökéletesen stabilak, maximálisan bent tartják a kabin melegét, és nem engedik be a kinti hidegebb levegőt.

Akusztikus rezgésterápia és ergonomikus padok

mpulse-bench

Csontkovácsokkal konzultálva terveztük meg az mPulse™ szaunákban található padot, hogy minimumra csökkenthessük a gerincoszlop terheltségét. A pad ezért a szokásosnál mélyebb, és speciális formát is kapott. Ezen kívül pár mozdulattal kivehető, hogy jóga vagy nyújtógyakorlatok végzésére is legyen elég hely a szaunában. A pad alá opcionálisan rendelhető akusztikus rezgésterápiás rendszer is beépíthető, amely a zenei hangok keltette rezgés segítségével vált ki jótékony egészségügyi hatásokat. A zenei hangzás kiváló minőségét prémium Blaupunkt hangrendszer biztosítja.

Színterápia és elektronikus kiegészítők

chromo-imageMinden mPulse™ típusba beépíthető fényterápiás rendszer, amely 16 különböző szín megjelenítésével képes jótékony egészségügyi hatásokat előidézni. A lámpákat távirányítóval, egymástól függetlenül is lehet állítani. Igény szerint különböző elektronikus kiegészítők is rendelhetők az mPulse™ szaunákhoz: pulzusmérő öv, intelligens óra, futószenzor, és data drive segítségével követheti nyomon még pontosabban saját teljesítményét.

Örök garancia

mpulse-sugarzo-garanciaAz mPulse™ szaunákban működő teljes spektrumú Solocarbon® sugárzókra Magyarországon egyedülálló módon örök garanciát vállalunk. Miért? Mert a Sunlighten™ szaunák sugárzóelemeit hozzáértő szakemberek fejlesztették ki, minőségi alapanyagokból, precíz odafigyeléssel, a legkorszerűbb technológiával gyártják, így gyakorlatilag lehetetlennek tartjuk, hogy rendeltetésszerű használat mellett meghibásodjanak. Ha mégis, ingyen megjavítjuk!

Kattintson az alábbi linkre, és tekintsen meg egy rövid, bő 2 perces videót a Sunlighten™ mPusle™ szaunáiról!

mPulse™ napsugárszaunák – videó

 

mPulse™ aSPIRE faanyagválaszték

valaszthato-faanyagok

mPulse™ aSPIRE külső és belső méretek

aSPIRE-kulso-belso-meretek

Iratkozzon fel blogértesítőnkre:

Név:
E-mail cím:*
Mérés